Ana içeriğe geç

Kullanıcıların Arşivlenmesi ve Silinmesi

Kullanıcı iki aşamada silinir: önce arşive alınır, ardından arşivden tamamen silinir.

Kullanıcılar bölümündeki kullanıcı listesi iki sekmeye ayrılmıştır: Aktif Kullanıcılar ve Arşivlenmiş Kullanıcılar.

Arşivleme​

Bir kullanıcıyı aktif listeden çıkarmak için, Aktif Kullanıcılar sekmesinde onu tabloda bulun, silme simgesine tıklayın Delete ve işlemi Sil butonuyla onaylayın.

Uygulama, kullanıcının arşivlenip arşivlenmeyeceğini soracak ve kullanıcının ve verilerinin silinmeyeceği konusunda uyaracaktır. Onayladıktan sonra kullanıcı Arşivlenmiş Kullanıcılar sekmesine geçer.

Kullanıcıyı editörden de arşivleyebilirsiniz: Ek ayarlar sekmesinde arşivleme onay kutusunu işaretleyin. İngilizce arayüzde şu anda Compress olarak adlandırılmıştır.

Arşivden İade​

Arşivlenmiş Kullanıcılar sekmesinde kullanıcıyı düzenleme simgesi ile açın Edit ve Ek ayarlar sekmesinde arşivleme onay kutusunu kaldırın (arşivdeki kullanıcı için Decompress olarak adlandırılmıştır). Kullanıcı Aktif Kullanıcılar listesine geri dönecektir.

Tam Silme​

Arşivlenmiş Kullanıcılar sekmesindeki silme simgesi Delete kullanıcıyı tamamen siler. Uygulama, kullanıcının ve tüm verilerinin uygulamadan silineceği konusunda uyaracaktır.

Önemli

Tam silme geri alınamaz. Kullanıcının verilerine ihtiyaç duyulabileceğini düşünüyorsanız, onu arşivde bırakın.